Talentklas Schrijven voor de taalsector (25 augustus 2020 Gent)

Talentklas Schrijven voor taalprofessionals

Ben je net afgestudeerd en heb je schrijftalent? Wil je schrijven voor een veeleisend publiek van taalprofessionals, bijvoorbeeld op De Taalsector Online? Met andere woorden, ben je écht ambitieus?

Kom dan naar de talentklas "Schrijven voor de taalsector" en til je talent naar een nog hoger niveau. Waar anders dan bij De Taalsector in Gent, op dinsdag 25 augustus 2020 van 10u00 tot 13u00.

 

Jij schrijft, wij verbeteren

Veel interactieve workshops beginnen met een dynamische uiteenzetting van een theoretisch kader dat adequate handvatten voor meer impact aanreikt, waarna je direct toepasbare voorbeelden en handige tips en trucs krijgt die drempels wegnemen zodat je boven jezelf kunt uitstijgen.

Deze workshop (oké, talentklas) niet. Jij schrijft, wij geven verbetersuggesties. That's it. Je komt binnen, je kiest een item uit de actualiteit in de taalsector, je gaat meteen aan de slag en al doende krijg je feedback. Dus niet achteraf als je stuk af is, maar onmiddellijk. Praktischer en concreter kan niet.

Jouw voordeel: je gaat naar huis met een betere pen. Ons voordeel? Eerlijk is eerlijk: we zijn op zoek naar talent. Zien we dat je écht kunt schrijven, dan praten we nadien graag met jou over samenwerken.


Wat kost het?

Met een lidmaatschap bij De Taalsector is deze workshop volledig gratis.

Ben je pas afgestudeerd en (nog) geen lid van De Taalsector? Dan is de prijs 45 euro (excl. 21% btw). Je bent definitief ingeschreven zodra de factuur vereffend is. Tot 15 werkdagen voor de workshopdatum kun je kosteloos annuleren. Daarna is het volledige inschrijvingsbedrag verschuldigd. Je kunt je evenwel steeds door iemand anders laten vervangen.


Wie?

De feedback waar het om gaat, krijg je van Dries Debackere (De Taalsector). Hij heeft een lange ervaring als auteur van teksten voor taalprofessionals en ook als (schrijf)coach. Hoewel hij diplomatische gaven heeft, zal zijn stijl voor de gelegenheid een beetje directer zijn. Dat is omdat hij wil dat je zijn verbetersuggesties lang onthoudt ;-)


Wanneer?

Dinsdag 25 augustus 2020.
We starten stipt om 10u00 uur en laten je gaan om 13u00. Kom gerust veel te vroeg en blijf gerust lang plakken. De Taalsector voorziet altijd een hapje en een drankje. En daar komen niet zelden interessante contacten van.


Aanmelden

Meld je ten laatste maandag 24 augustus 2020 aan met een minimotivatieberichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We antwoorden altijd, als het goed is met een bevestiging en wat praktische informatie.

Heb je een vraag, stel ze gerust ook telefonisch via +32 9 269 04 66.

 
Corona

We organiseren deze workshop coronaproof in een grote, goed geventileerde ruimte (200m2) met een zeer beperkt aantal deelnemers. We verwachten van de deelnemers dat ze zich aan alle geldende hygiënemaatregelen houden, o.m. een mondmasker dragen, afstand bewaren en de handen ontsmetten en geregeld wassen.

 

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.