Wat kan VLAIO voor u doen?Beste taalondernemer, wat kan VLAIO, het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen, voor u doen?

Bent u op zoek naar financiering voor een nieuw project? Wilt u weten voor welke subsidies uw project in aanmerking komt? Plant u bijkomende investeringen om uw verdere groei te ondersteunen? Kunt u advies of begeleiding gebruiken?

De Vlaamse overheid heeft u als taalondernemer heel wat te bieden.

Meld u aan voor de online informatiesessie "Wat kan VLAIO voor u doen?" op vrijdag 19 juni 2020 om 10 uur. Te gast is Kris Honraet, bedrijfsadviseur bij VLAIO met ervaring in de begeleiding van taalondernemers. U kunt aansluitend ook een individueel gesprek boeken.

 

De infosessie start om 10 uur en duurt een uur.

Deze sessie wordt online gehouden in de vorm van een meeting. Het is dus geen live of opgenomen webinar en de sessie wordt ook niet opgenomen.

Deelnemen kan kosteloos - ook voor niet-leden - mits u tijdig aanmeldt per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via +32 9 269 04 66. Hebt u een vraag? Stel ze gerust ook via e-mail of telefoon. Opgepast: ook online geldt onze gebruikelijke no-showboete: bent u aangemeld en komt u vervolgens niet opdagen zonder berichtje vooraf, dan volgt een factuur van 95 euro (excl. btw). U mag u ook altijd laten vervangen door een collega.


Gratis individueel VLAIO-advies boeken

Geïnteresseerde taalondernemers kunnen na de informatiesessie een gratis, individueel gesprek van 40 minuten krijgen met bedrijfsadviseur Kris Honraet. Dit online gesprek moet u wel even op voorhand boeken, ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +32 9 269 04 66. U krijgt dan een precies tijdslot toegewezen.

De individuele slots zijn voorzien voor taalondernemers met een innovatief project of sterke groeiplannen.

Hebt u een innovatief idee en is het niet evident om dat te realiseren? Moet u een nieuwe technologie ontwikkelen, uw processen of diensten doordacht verbeteren, een prototype bouwen of nog een piloot- of demonstratiefase doorlopen waar nog uitdagingen in zitten? Gaat u daarbij zelf kennis opbouwen en onderzoek uitvoeren of een ontwikkeling opzetten? Of heeft uw project ondersteuning nodig van kennis- of onderzoeksinstellingen? Als ondernemer die voor een grote vernieuwing staat, hebt u wellicht nood aan extra financiën én nieuwe kennis.

Daarmee kan VLAIO u helpen!


Laat u inspireren

Lees hier hoe VLAIO de Gentse KMO Crosslang begeleidde en steunde bij de ontwikkeling van neurale vertaalsystemen: Vertalen op maat met Artificiële Intelligentie.

Volg de informatiesessie met VLAIO en laat u inspireren. Informeer u tegelijk over uw persoonlijke mogelijkheden met een VLAIO-bedrijfsadviseur.

Noot: deze infosessie gaat niet over de tijdelijke coronaspecifieke steunmaatregelen voor ondernemingen of zelfstandigen. De Taalsector organiseert deze en andere infosessies om de innovatiemindset van de Vlaamse taalondernemer te stimuleren. Uit sectoronderzoek blijkt immers dat de innovatiekracht binnen de taalsector lager is dan in de belangrijkste sectoren waaraan de sector toelevert en ook lager dan het gemiddelde voor de hele Vlaamse economie. 

Tot binnenkort!

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.