10 minuten FransGent, 21 november 2017, Aline Bosly - Ben jij een beginner in het Frans? Heb jij niet meer dan tien minuten per dag om te oefenen?

Hier is een nieuw handboekje met veel korte oefeningen.

 

“10 minuten Frans per dag” (160 blz.) is een uitgave van Intertaal, uitgeverij gespecialiseerd in taalstudiemateriaal. Het is bedoeld voor mensen op ERK-niveau A1 en A2 die hun kennis van de Franse taal willen opfrissen.

“10 minuten Frans per dag” biedt meer dan zeventig gevarieerde korte oefeningen over vier onderwerpen: grammatica, woordenschat, conversatie, land en volk. Een sterretje geeft het niveau van de oefening (gemakkelijk of moeilijk) aan. De oplossingen en de uitleg volgen direct na de oefening op de volgende pagina. Een alfabetische woordenlijst Frans-Nederlands staat achter in het boekje.

Dit boekje is een Nederlandse bewerking van het Duitse “Französisch für zwischendurch” en maakt deel uit van een serie van vier handboekjes (voor Frans, Engels, Italiaans en Spaans). De bewerking is van de hand van Ruth van Duijn en Jeanine Roos (redactie). Het origineel is het werk van Matthew C. Maxwell en Fabienne Schreitmüller (redactie), een uitgave van het Duitse PONS.

Dankzij zijn kleine formaat is dit handboekje gemakkelijk hanteerbaar. Het lijkt een interessant instrument als aanvulling op een leergang voor mensen die hun kennis van het Frans tijdens hun vakantie bijvoorbeeld willen oefenen.

 

ISBN: 9789054513858

 

Meer info: https://www.intertaal.be/

Meer info: https://www.intertaal.be/webshop/artikel/10-minuten-frans-per-dag

Meer info: https://de.pons.com/grammatik-u-wortschatz/sprachtraining-grammatik-wortschatz-aussprache/pons-franzoesisch-fuer-zwischendurch-978-3-12-562825-0/franzoesisch

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.