Languages & Travel biedt taalcruise naar de Britse eilanden en Ierland aan.Na CLIP Taalvakanties (Leuven) organiseert nu ook taalreisorganisator Languages & Travel (Brussel) een taalcruise voor jongeren.

Languages & Travel cruiset komende zomer met een klas 12- tot 18-jarigen vanuit Hamburg elf dagen naar de Britse eilanden en Ierland. Het is de bedoeling dat er aan boord van de MSC Preziosa vrij intensief Engelse les gegeven wordt: 20 uren in totaal.

Het cruiseschip meert aan in Schotland, Ierland en Engeland. Er staan dan uitstapjes naar onder meer Edinburg en Loch Ness, Dublin, Cork en Londen op het programma.

Het cruiseschip heeft verder alles aan boord wat de 12- tot 18-jarige van een goede cruise mag verwachten: zwembaden, 4D-bioscoop, games room, fitness, bowling, whirlpool, bibliotheek en allerhande animatie.

De 12- tot 18-jarigen vormen de eerste doelgroep voor deze taalcruise, maar Languages & Travel wil op verzoek ook wel bekijken of er plaats is voor ouders of andere mensen van een andere leeftijd.

Is de taalcruise van Languages & Travel een primeur? Neen, CLIP Taalvakanties (Leuven) organiseert al sinds 2010 ieder jaar een taalcruise op en rond de Middellandse Zee waarvoor zich jaarlijks naar verluidt een 60-tal jongeren inschrijven.
De taalcruise vanuit Marseille met de MSC Splendida biedt de jongeren een taalbadsituatie, zoektochten in de steden waar wordt aangemeerd (Genua, Rome, Palermo, Cagliari, Palma, Valencia en Marseille), taalactiviteiten, activiteiten met de locals, animaties, enz. Een gevarieerd programma.

Cruisen rond de Britse eilanden of op de Middellandse zee ... moeilijke keuze?

 

Meer info: www.langtra.be

Meer info: https://www.langtra.be/courses/croisiere-linguistique-iles-britanniques/

Meer info: http://clipvakanties.be/cruise-voor-jongeren/

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.