Taakgericht taalonderwijs (conferentie)

International Conference on Task-Based Language Teaching, 16-18 september 2015 LeuvenVan 16 tot 18 september 2015 wordt in Leuven de zesde editie van de internationale conferentie over taakgericht taalonderwijs gehouden (International Conference on Task-Based Language Teaching - TBLT 2015). Het conferentiethema luidt: "Tasks for Real". Update: het volledige programma staat online.


De uiterste datum voor het indienen van een papervoorstel is 10 januari 2015. De organisatoren zijn in het bijzonder geïnteresseerd in bijdragen die focussen op taken die het leren van talen voor real-life activiteiten stimuleren, taken waarbij betekenisgeving centraal staat en authentieke taken in de klas.

vzw
De conferentie in Leuven is de zesde in de rij. De organisatoren van deze en vorige edities (sinds 2005) willen tegen volgende zomer een internationale vzw voor taakgericht taalonderwijs / International Association for Task-Based Language Teaching (IATBLT vzw) oprichten.


Meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info: www.tblt.org/conferences

Meer info: www.tblt.org

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.