Antwerp CALL van 7 tot 9 juli 2014

CALL Antwerp van 7 tot 9 juli 2014Van 7 tot 9 juli 2014 vindt in Antwerpen een nieuwe editie van Antwerp CALL plaats. Het is de 16de editie van de internationale CALL Research Conference.

Onderzoeksuitdagingen
Het thema van deze onderzoeksconferentie luidt: "Research Challenges in CALL". Welk onderzoek op het vlak van CALL moet nu prioriteit krijgen? Waar liggen de belangrijkste uitdagingen?

De uiterste datum voor het indienen van een papervoorstel is 30 november.

Award
Op het einde van de conferentie zal de Antwerp CALL Award worden uitgereikt: de prijs voor de meest innovatieve presentatie. De winnaars kunnen gratis naar de volgende editie van de CALL Research Conference.

De organisatie van deze conferentie is in handen van Ann Aerts, Jozef Colpaert en Margret Oberhofer van Linguapolis en Mathea Simons van het Instituut voor Onderwijs- en Informatiewetenschappen van de Universiteit Antwerpen.

CALL staat voor Computer Assisted Language Learning.


Meer info bij Ann Aerts (tel. +32 3 265 41 97 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Meer info: www.antwerpcall.be

(dd - 20/9/2013)

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.