Tijd voor een nieuw Europees Referentiekader voor talen?

Tijd voor een nieuw ERK?Is het tijd voor een nieuw gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen (ERK)? Deze vraag stellen de organisatoren van de tweede editie van de "International Conference on Language Testing", die van maandag 27 mei tot woensdag 29 mei 2013 in Antwerpen plaatsvindt.

Het thema van de conferentie is "Language Testing in Europe: Time for a New Framework?". Deze conferentie is een initiatief van Linguapolis, het instituut voor taal en communicatie van de Universiteit Antwerpen.

De conferentie wil een forum zijn waar praktijkmensen, beleidsmakers en onderzoekers debatteren over het gebruik van het gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen (ERK) bij taaltoetsing.

15 januari 2013 is de uiterste datum voor het indienen van een voorstel voor een onderzoeks- of praktijkgerichte paper, een poster of een symposiumsessie van drie of vier presentaties.


Meer info bij Ann Aerts (tel. +32 3 265 41 97 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


Meer info: www.ua.ac.be/lt-cefr2013


(dd - 3/12/2012)

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.