De Taalsector Garage is een informele bijeenkomst "maken met taal": creatief denken, delen, bouwen, knutselen, experimenteren, hacken en doe-het-zelven met taal.

De Taalsector Garage is een activiteit voor taalprofessionals met interesse in maken en taalgeïnteresseerde makers.

De eerstvolgende editie van De Taalsector Garage is op dinsdag 26 november 2024 vanaf 14.00 uur, bij De Taalsector in Gent. Deze editie heeft een focus op voorleesmaterialen voor meertalig opgroeiende kinderen.


Inhoud

Op 26 november 2024 richten we onze focus op meertalig voorlezen. We gooien een hoop ideeën, feiten, cijfers, voorbeelden, concepten en prototypes in de groep om het creatieve proces aan te zwengelen.

De Taalsector Garage is een speeltuin, een zandbak voor iedereen die iets wil maken, knutselen, bouwen, experimenteren met taal.

Zit je te broeden op een klein of groot idee met taal? Kom dan naar De Taalsector Garage. Heb je nog helemaal geen wild idee, geen plan, geen prototype, geen businessplan, geen spannend experiment of onderzoekje, geen tools of apps waarmee je aan de slag wil, maar ben je wel geïnteresseerd om te leren of te leren maken? Kom gerust langs en laat je inspireren door de ideeën van andere taalprofessionals.

In De Taalsector Garage ben je vrij. Je komt en je gaat wanneer je wilt, er wordt van jou geen resultaat verwacht, er zijn geen doelstellingen, geen evaluatieformulieren, er is geen publicatiedrang, geen keurslijf. No rules.
 

Praktisch

De Taalsector Garage vindt plaats op dinsdag 26 november 2024. De deuren gaan open om 14.00 uur. We mikken naar 18.00 uur om af te ronden, maar dat is geen harde deadline.

Plaats: De Taalsector, Molenaarsstraat 111-46 in Gent

Deze activiteit vindt plaats in de werkplaats van De Taalsector, een rustige, inspirerende plek in een oude textielfabriek in het centrum van Gent. We hebben bij De Taalsector een grote creatieve ruimte en veel materiaal. Heb je speciale materialen of een specifiek toestel nodig om te knutselen? We hebben wel wat, maar niet alles. Geef ons een seintje en we bekijken wat er mogelijk is.

We voorzien koffie en iets om te knabbelen. Na afloop blijven hangen is bij De Taalsector heel normaal, er is ook altijd een drankje en een hapje.

 

Aanmelden

De Taalsector Garage is kosteloos voor leden van De Taalsector. Niet-leden betalen 45 euro (excl. btw), ze ontvangen een factuur bij aanmelding.

Iedereen kan zich tot vrijdag 22 november 2024 aanmelden via dit formulier (Microsoft Forms).

Annuleren kan zonder kosten tot vrijdag 22 november 2024. Daarna is terugbetaling niet meer mogelijk. Je kunt je wel altijd door een collega laten vervangen.

 

Contact

Vragen? Feedback? Mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bel +32 9 269 04 66.

 

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.