EDT-Awards

Organiseer jij een leesactiviteit die zo goed is dat ze wel een prijs verdient? Dan is de EDT-Award een kans om te grijpen.

EDT staat voor Europese Dag van de Talen, een dag die ieder jaar in heel Europa op 26 september gevierd wordt. In Vlaanderen is voor de organisatie van de Europese Dag van de Talen het EDT-platform opgericht. Tweejaarlijks organiseert het EDT-platform een congres. En het andere jaar, zoals dit jaar, worden er prijzen uitgereikt voor initiatieven die het leren van vreemde talen bevorderen: de EDT-Awards.

Dit jaar is het motto van de EDT-Awards "Lees je taal-rijk!". De prijzen, een publieks- en een juryprijs, gaan naar een leesactiviteit die aanzet tot lezen in alle mogelijke vormen, leesplezier én aandacht voor meertaligheid.

De wedstrijd is open voor scholen, leerkrachten en organisaties die lezen willen bevorderen. Wie wil meedingen, moet zich voor 30 november 2020 aanmelden.

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.