Telefoneren: workshop 5 juli 2023 Gent

Veel jonge en aankomende taalprofessionals durven niet meer te telefoneren. Ze vinden bellen opdringerig, bijna brutaal. Toch is de telefoon nog steeds een fantastische uitvinding als je er even over nadenkt.

Anderen vinden dat telefoneren onpersoonlijk is. Je ziet niet hoe er aan de andere kant van de lijn gereageerd wordt en veel (vooral jonge) mensen vinden dat niet comfortabel. Onpersoonlijk? Ook dat is natuurlijk maar hoe je het bekijkt. Want wie, behalve je geliefde en je telefoon, mogen er anders nog zo dicht bij je oor komen met hun stem? Je kan de telefoon juist ook heel intiem vinden in plaats van onpersoonlijk.

In ieder geval is de telefoon een potentieel bijzonder krachtig instrument. Op twee voorwaarden: dat je er een goed gevoel bij hebt én dat je wat basistechnieken onder de knie hebt.

In de workshop Telefoneren, op woensdag 5 juli 2023 (09.30 - 12.00 uur) bij De Taalsector in Gent, word je weer verliefd op je telefoon. Je gaat niet naar huis vooraleer je (weer) met plezier en efficiënt kunt bellen.

Workshop Telefoneren

 

 

Inhoud en doelstellingen

In deze workshop leer je plezier beleven aan het telefoneren en zaken efficiënt doorpraten aan de telefoon. 

Ja, we halen je ook uit je comfortzone, maar we zorgen wel voor een veilige, geborgen omgeving waarin het oké is om foute dingen te zeggen of de mist in te gaan: geen camera's, geen opnames, geen docenten in de buurt, geen test aan het eind van de sessie. Deze workshop is een levendige bedoening met veel interactie. Geen lezing dus, dat had je al door.

En geen rollenspellen! De enige die rolletjes zal spelen, is de trainer. Jij mag gewoon jezelf zijn. Voor deze workshop hanteren we de bekende pretpedagogie.

Voor wie? Voor alle (aankomende) taalprofessionals die geen fijn gevoel hebben bij het telefoneren of die ervaren dat ze niet efficiënt zijn aan de telefoon. Een workshop met een super hoge feelgoodfactor en heel veel tips en techniekjes, zodat je de volgende dag met plezier naar de telefoon grijpt. 

De workshop wordt begeleid door Dries Debackere (De Taalsector).

De Taalsector hecht groot belang aan de informele contacten voor en na de workshop. Kom gerust veel te vroeg voor een koffie en een ontbijtkoek. Blijf nadien hangen bij een drankje en een hapje. Daar komen vaak interessante contacten van, met wie je later misschien nog wel zult willen bellen voor belangrijke zaken.


Aanmelden

Datum: woensdag 5 juli 2023 van 09.30 tot 12.00 uur

Plaats: De Taalsector, Molenaarsstraat 111-46 in Gent

Deze workshop kost 35 euro (excl. btw) voor leden van De Taalsector. Niet-leden betalen 75 euro (excl. btw). Beslis je binnen 14 dagen na deze workshop om lid te worden van De Taalsector, dan trekken we het prijsverschil integraal af van de lidmaatschapsbijdrage.

Aanmelden. Aanmelden is verplicht via dit formulier en kan tot vrijdag 30 juni 2023.
Na je aanmelding ontvang je meteen een bevestiging en wat later alle nuttige praktische informatie en de factuur.

Afmelden. Kun je niet komen of kun je je niet laten vervangen door een collega? Geen probleem, in dat geval vragen we je vriendelijk om je af te melden met een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dat is zonder kosten tot 30 juni 2023. Daarna is het volledige inschrijvingsbedrag verschuldigd.
Afmelden is belangrijk, omdat we jouw plaats dan nog aan iemand anders kunnen aanbieden.


Contact

Vragen? Feedback? Laat gerust van je horen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +32 9 269 04 66.

 

We bieden deze workshop ook op aanvraag en op maat aan, zowel online als on site.

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.