The Language Garage #10 - 27 september 2021 Gent

Ben jij niet alleen een taalprofessional maar ook een beetje een maker? Een geek, uitvinder of kunstenaar met taal? Zit je te broeden op een klein of groot idee met taal? Kom naar The Language Garage.

The Language Garage is een informeel avondje maken met taal: creatief denken, delen, bouwen, knutselen, experimenteren, hacken en doe-het-zelven met taal in de breedste zin van het woord.

The Language Garage

The Language Garage #10 is op maandag 27 september 2021 in Gent.

 

Inhoud

Voel je je geek, uitvinder of eerder kunstenaar met taal? Maakt niet uit.

Wil je met andere taalprofessionals experimenteren (aan de grote werktafel of net in je eentje knutselen in een hoekje)? Maakt echt niet uit.

Heb je nog helemaal geen wild idee, geen plan, geen prototype, geen businessplan, geen spannend experiment of onderzoekje, geen tools of apps waarmee je aan de slag wil, maar ben je wel bereid om te leren en te inspireren? Kom gerust langs.

The Language Garage is een speeltuin, een zandbak voor iedereen met een groot of klein idee die iets willen maken, knutselen, bouwen, experimenteren met taal.

In The Language Garage ben je vrij. Je komt en je gaat wanneer je wilt, er wordt van jou geen resultaat of ROI verwacht, er zijn geen doelstellingen, geen evaluatieformulieren, er is geen publicatiedrang, geen keurslijf. No rules.

 

Praktisch

The Language Garage #10 vindt plaats op maandag 27 september 2021. De deuren gaan open om 18u30.

Plaats: Molenaarsstraat 111-46 in Gent

Heb je speciale materialen of een specifiek toestel nodig om te knutselen? Geef ons een seintje en we bekijken wat er mogelijk is.

En ja, er is goed bier en lekkere pizza voor de liefhebbers.

The Language Garage is kosteloos voor leden van De Taalsector. Anderen betalen 45 euro (excl. btw).

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via dit formulier (Microsoft Forms) of met een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Annulering van de inschrijving
Kan je niet komen of kan je je niet laten vervangen door een collega? Geen probleem, in dat geval vragen we je vriendelijk om je af te melden met een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. niet later dan 5 dagen vóór de activiteit. Daarna is het volledige inschrijvingsbedrag verschuldigd. Voor leden geldt in dit geval een vast bedrag van 95 euro (excl. btw).
Afmelden is belangrijk, omdat we jouw plaats vaak nog aan iemand anders kunnen aanbieden. Zo help je ons ook tijd en kosten te besparen. Hartelijk dank voor je begrip en voor je respect voor ons werk.

 

Contact

Vragen? Feedback? Mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bel +32 9 269 04 66.

 

Aanvullende gegevens